Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului lenjeriidepat-online.ro. Site-ul lenjeriidepat-online.ro este operat de societatea SPALNO BELIO BG 2000 EOOD, cu sediul in oras Sofia, Manastirski livadi, Rodopski izvor 64V, CUI BG206190688, Galiya Haralambieva. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului lenjeriidepat-online.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”.
 

Comanda

Atunci cand doriti sa achizitionati un produs anumit trebuie sa apasati butonul “Adauga in cos”. In partea din dreapta sus a ecranului, puteti vizualiza produsele adaugate in cos prin apasarea pe butonul “Vezi cosul”. Pentru finalizare comenzii apasati butonul “Trimite comanda”. Dupa plasarea comenzii va vom trimite un e-mail de confirmare a comenzii. Transmiterea comenzii de catre cumparator si primirea emailului de confirmare a plasarii comenzii, reprezinta doar o confirmare a faptului ca aceasta comanda a fost recepţionata de noi si nu formeaza un contract cu caracter obligatoriu.  Contractul se considera valabil incheiat la momentul confirmarii livrarii telefonic sau prin email de catre noi.

Puteti face o comanda la noi prin completarea formularului nostru de comanda, telefonic sau prin email. Dupa comanda, veti primi o copie a comenzii pe adresa de e-mail pe care ati folosit-o in formularul de comanda in care veti avea produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat.
 

Inregistrare

Pentru a comanda produsele publicate pe site-ul nostru nu este obligatoriu sa va inregistrati.
 

Partenerii nostri

Magazinul nostru lucreaza cu producatorii bulgari de lenjerii de pat si textile de uz casnic, prin oferirea si vanzarea produselor catre consumator. In prezent, acestea sunt:

- ROXIMA DREAM ("Aliana" SRL)

- DIANA TEXTILE (Anitex 2001 SRL)

- DITEX ("Ditex-SM" SRL)

Partenerii site-ului reprezinta si, de asemenea, companiile de curierat, care livreaza comanda catre utilizator. Acestea sunt mentionate in sectiunea "Livrare si plata" din meniul principal.
 

Bunuri, informatii si imagini

Puteti achizitiona numai bunurile care pot fi adaugate in cosul si apoi comandate cu succes. Toate informatiile despre bunurile, caracteristicile acestora, marimea, culoarea, compozitia, disponibilitatea etc. sunt furnizate de catre un anumit producator. Puteti vizualiza informatiile pe pagina fiecarui produs, precum si pe produsul insusi. Magazinul online reprezinta un comerciant care ofera marfurile partenerilor sai si nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele informatii gresite, eronate sau alterate si nu este responsabil pentru daunele directe sau indirecte suportate ca urmare a folosirii datelor din acest site. Toate imaginile produselor prezentate pe acest site sunt strict informative, firma noastra nu poate fi facuta responsabila de nici un prejudiciu datorat anumitor diferente intre prezentarea si imaginea reala a produsului, dat fiind faptul ca producatorii pot aduce oricand modificari produselor oferite, fara nici un fel de aviz prealabil. Noi incercam sa va oferim o prezentare cat mai exacta a produselor comercializate pe site, cu cat mai multe detalii si caracteristici.
 

Plata si livrare

Termenii de plata si de livrare pot fi gssiti la sectiunea Termeni si Conditii pe pagina principala a site-lui.
 

Contract

Contractul se considera valabil incheiat la momentul confirmarii livrarii telefonic sau prin email de catre noi. In cazul in care furnizati date eronate, false, incomplete sau care nu corespund deplin cu realitatea, firma noastra isi rezerva dreptul de a nu prelua si procesa comenzile plasate.
 

Livrarea si returnarea produselor

Livrarea produselor se face prin firme de curierat partenere, oriunde in Romania. Termenul de livrare a comenzilor este in mod normal 2-3 zile lucratoare de la expedierea comenzii. Totusi ne rezervam dreptul sa livram produsele in maxim 10 zile lucratoare de la plasarea comenzii. De asemenea in perioada sarbatorilor pot exista intarzieri in livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi receptionate sau aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale, caracteristica sarbatorilor.
 

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email sau la telefon de motivul refuzului.Vom putea refuza o comanda in cazul in care:

- nu avem pe stoc produsul comandat

- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

- nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)

- limbaj licentios sau amenintari

- pretentii nejustificate si exagerate asupra anumitor tipuri de produse care in prealabil au toate specificatiile afisate in pagina de produs.
 

Conditii de returnare:

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca (O.G.34/2014, art.9, alin.1) prevede: consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in virtutea art.14 alin.2 din O.G.34/2014.

Puteti returna o comanda indiferent de motivul dvs. doar daca produsele nu au fost spalate sau folosite in termen de 14 zile de la primirea comenzii. Returul trebuie sa fie trimis doar prin firme de curierat la adresa: Bulgaria, oras Sofia, str. Baba Tonka 16A.Taxa de retur va fi suportata de dvs. conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem intreaga suma care ati achitat-o in momentul in care ati primit comanda. Banii vor fi returnati intr-un cont IBAN (in termen legal de maxim 14 zile de la primirea returului de catre noi). Rambursarea contravalorii unei comenzi se efectueaza numai prin transfer bancar in contul care ne este transmis de catre client, conform politicii financiare ale lenjeriidepat-online.ro pentru a efectua si demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor.

In cazul in care doriti sa returnati un produs, ne puteti contacta telefonic de Luni pana Vineri intre orele 09:00-18:00 sau puteti completa formularul de retur.
 

Putem refuza returul produselor in urmatoarele cazuri:

-  ambalajul original este deteriorat (cutie sau punga) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorata neambalarii corespunzatoare (in hartie sau nylon) realizate de catre client sau curier (in cazul in care acesta din urma este nevoit sa sigileze continutul coletului, daca expeditorul nu o face);

- deteriorarea sau murdarirea produsului din cauza neambalarii corespunzatoare si a deteriorarii prealabile a ambalajului original;

- utilizarea produselor si trimiterea acestora cu semne de uzura sau mirosuri improprii. - Produsele spalate nu se pot returna din motive de igiena;

Contravaloarea comenzii urmeaza a fi restituita in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si desigur, daca produsele aferente comenzii au fost acceptate ca retur.

Suma inapoiata este suma care ati platit-o cand ati primit coletul (inclusiv taxa de transport pe care ati platit-o cand ati primit coletul), taxa de retur fiind suportata de catre dvs.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris pe mail. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.
Banii sunt returnati unui cont IBAN pe care il furnizati sau in absenta acestora prin ordin poștal cu confirmare de primire.

In cazul in care ati primit in mod accidental un alt produs decat cel pe care l-ati comandat, se va schimba si vom suporta costurile de transport.
 

Protectia datelor cu caracter personal si confidentialitate

In conformitate cu prevederile art. 12 din Legea nr. 677/2001, in calitate de persoana vizata va informam ca: a) identitatea operatorului este SPALNO BELIO BG 2000 EOOD) datele Dvs. sunt prelucrate in scopul realizarii obiectului de activitate al firmei SPALNO BELIO BG 2000 EOOD si in scop de reclama, marketing, publicitate) in calitate de persoana vizata potrivit dispozitiilor art. 12-15 din Legea nr. 677/2001 ai dreptul de acces, de interventie si de opozitie asupra acestor date in conditiile prevazute de lege.

www.lenjeriidepat-online.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale acestora catre terti, cu exceptia companiei de curierat in vederea expedierii produselor si a companiei care opereaza plata cardului bancar. Datele solicitate pe acest site sunt cele necesare procesului de facturare, plata si livrare, respectiv: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre clientii www.lenjeriidepat-online.ro vor ramane in proprietatea SPALNO BELIO BG 2000 EOOD.
 

Cadouri si promotii

Fiecare client al site-lui www.lenjeriidepat-online.bg are dreptul de a primi un cadou pentru comenzi mai mari de 99 RON. Cadourile variaza in functie de valoarea comenzii. Sub fiecare produs din magazinul online, clientul poate alege ce cadou sa primeasca. Puteti vedea cadourile in sectiunea CADOURI din meniul principal, precum si sub descrierea a fuecarui produs. Va rugam sa adaugati in cos cadoul cand faceti comanda dvs. (adica cadoul trebuie sa  corespunda cu valoarea comenzii dvs.). Pentru fiecare comanda aveti dreptate de un cadou indiferent de valoarea comenzilor. Atentie: In cazul in care nu ati adaugat un cadou in cos, din pacate nu-l veti primi!

Toate produsele promotionale de pe site sunt disponibile in mod redus. Magazinul online nu este responsabil pentru disponibilitatea epuizata.
 

Litigii

Problemele aparute in urma utilizarii produselor si serviciilor prezentate pe site, ce nu sunt mentionate in prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa inregistrarea reclamatiei la sediul companiei, se va apela la instanta judecatoreasca a Tribunalului.
Termenii si conditiile pot fi modificate in orice moment de catre administratorul site-ului, fara o notificare prealabila a persoanelor care il utilizeaza. 

Orice partener nostru care detine un certificat de calitate ISO permite + - 5% din dimensiunea a fiecarui produs de pe site din cel afisat pe site sau pe eticheta produsului.